Joging Jam 2 Pagi

Posted By : kaskusiandehlo 

baru inget lagi, cerita soal Green House di MIPA..

ga tau valid apa gak sih, soalnya dari temennya-temen ane..
mudah2an ga hoax.hehe..

cewe itu emang biasa bangun pagi, trus joging gitu dari kosannya yang di kukel trus masuk daerah kampus untuk joging..

pagi itu, dia keluar dari kosannya trus joging dari arah kukel menuju mipa..
pas lewat depan mipa, dia ngeliat di green housenya kaya ada pesta gitu, isinya orang-orang belanda,..
tapi saat itu dia masih fine2 aja, masi asik lari pagi..
dia pulang lah ke kosan..

sampe kosan, temennya nanyain.."lo ngapain keluar tadi pagi jam2?"

dia langsung kaget..

trus dia tadi pagi joging jam 2 pagi, trus yang dia liat di MIPA apa?

1 komentar:

Anonim mengatakan...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.